Werken bij Testwerk

Kom vrijblijvend kennis met ons maken!

Wij hebben altijd vacatures voor enthousiaste collega’s. Heb je de benodigde ervaring in het testvak, of wil je je gaan specialiseren in het testvak en heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij ons kun je in loondienst aan het werk, maar ook freelance en mediumlance behoren tot de mogelijkheden. Je verdiensten zijn in elk geval boven gemiddeld goed!

Een traditioneel dienstverband met uitstekende secundaire voorwaarden en salaris volgens het ‘keep it simple’ principe. Open en eerlijk. Als vaste werknemer van Testwerk word je gezien als medeondernemer en word je gestimuleerd om mee te denken binnen het bedrijf.

Kom in contact!

Naast een basissalaris met uitstekende secundaire voorwaarden ontvang je een variabel percentage van je uurloon, volgens een afgesproken staffel. Eigenlijk kun je het beschouwen als een unieke combinatie tussen de zekerheid van loondienst en de vrijheid van freelance. Hierdoor groeit ook je persoonlijke belang bij een (uitdagende) declarabele klus. Daarnaast: hoe meer je werkt, hoe meer je verdient. Bovendien heb je de collegialiteit, de kennisdeling en het netwerk van een bedrijf.

Kom in contact!

Werken onder de vlag van Testwerk betekent werken via een gerenommeerd bedrijf. Testwerk kan je ondersteunen in je administratieve verplichtingen. Daarnaast kun je beschikken over een netwerk van enthousiaste collega’s.

Kom in contact!

Onze mensen

Over werken bij Testwerk

“Ik ben begonnen bij Testwerk na mijn studie Human Technology. Testwerk is een kleine club met leuke collega’s en een uitgebreid netwerk van bedrijven die voornamelijk in het noorden zijn gevestigd. In de afgelopen jaren heb ik via Testwerk een paar leuke opdrachten kunnen uitvoeren. Tijdens deze opdrachten ben ik in aanraking gekomen met verschillende applicaties zoals bijvoorbeeld met ArcGIS (Geographic information system), maar ook met verschillende projectmethodieken zoals bijvoorbeeld Scrum. Ook heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden via vele cursussen. Via Testwerk ben ik erachter gekomen dat het testen van software ontzettend leuk werk is.”

Rik Roelevink – senior tester.

“Bij Testwerk horen ook freelancers er helemaal bij als ze dat willen. Je doet niet zomaar een opdracht voor Testwerk, maar je bouwt een lange termijn relatie op, wordt actief ondersteund en profiteert mee van het grote netwerk van Testwerk in met name Noord- en Oost-Nederland”

Aart Kalis – Testmanager