Software testen

Testers nodig voor uw testtraject?

Wilt u een audit laten uitvoeren? Wilt u graag het testproces integreren binnen uw bedrijfsprocessen? Heeft u een testmanager of -coördinator nodig? Heeft u specialisten nodig om GIS of Business Intelligence (BI) rapportages te testen? Wij helpen u graag.

Geautomatiseerd testen

Realiseer kostenbesparing

De keuze voor testautomatisering kan een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten en doorlooptijd. Maar is dit ook lonend voor u? Wij zoeken dat graag samen met u uit.

Uw website testen

Kan de site live?

Na maandenlang met uw website bezig te zijn geweest is het dan eindelijk zo ver, uw (nieuwe) website is klaar. Helaas blijkt dit vaak anders uit te pakken want heel vaak komen nog punten aan het licht die verbeterd moeten worden. Maar hoe goed is uw website nu?

Ondersteuning nieuw pakket

Integratie in uw processen

Uw organisatie gaat aan de slag met een nieuw pakket, al dan niet SAAS. Dit vergt de nodige inrichting om het pakket aan te laten sluiten op uw processen. Wij helpen graag om te testen of dit succesvol is gedaan.

Bewust accepteren

Omgaan met ICT-vernieuwingen

ICT wordt steeds belangrijker voor uw werk, maar het is niet uw vak. Toch wilt u graag professioneel omgaan met de acceptatie van ICT producten om met een gerust hart live te gaan. Hoe pakt u dat aan?

Testen van de infrastructuur

Het fundament van uw applicatie(s)

Testen van applicaties is al normaal. Testen van infra vaak een stuk minder, terwijl dit het fundament is van uw applicaties. Testwerk helpt graag met risico gebaseerd testen.

Bevindingentool

Selectie en installatie

Heeft u geen bevindingentool, terwijl u deze wel wilt gebruiken voor uw project, dan kunnen wij dit voor u regelen. We kunnen u helpen te onderzoeken welke voor u het meest geschikt is en ondersteunen met de installatie.

Testwerk Strippenkaart

Volg uw eigen tempo!

Heeft u soms meer en dan weer minder testwerk? Dan is voor u de Testwerk Strippenkaart een uitkomst. Van te voren neemt u een x aantal uren testwerk af en verbruikt de uren in uw eigen tempo.

Testen van mobiele apps

Werkt alles zoals beoogd?

Is uw app echt klaar om succesvol gelanceerd te worden? Hoe gaat de app om met geheugengebruik en draait de app goed op alle platformen? Hoe functioneert de app bij slecht bereik? Werkt de app intuïtief? Voorkom teleurstelling na lancering door goed testwerk.

Migraties testen

Grondig en volledig

Gaat u een nieuw pakket implementeren of gaat uw organisatie fuseren? Dan is het migreren van uw data naar een ander softwarepakket een feit. Maar hoe toetst u of alle gegevens juist en volledig zijn overgezet?

Gratis testadvies

Wij helpen u altijd op weg

Bij Testwerk doen we niet moeilijk. Dat zit in de genen. Wilt u een keer sparren over een bepaald onderwerp? Wij zijn u graag van dienst. Met veel plezier komen we bij u langs. Kosteloos.

Grip op uw testdata

Exact weten wat er wanneer gebeurt

Verlaag uw kosten en risico’s door bewust en efficiënt om te gaan met uw testdata. Gebruikt u productiedata om te testen? Dat is niet toegestaan. Anonimiseer dan de data in uw testomgeving. Zorg voor grip op uw testdata!

Testen BI-rapportage of Datawarehouse (DWH)

Pragmatisch en gebaseerd op ervaring

Het testen van een BI-rapportage of DWH is geen eenvoudige zaak. Hoe kan ik controleren dat de data juist en volledig is? Testwerk heeft door jarenlange ervaring een pragmatische aanpak. Wij helpen u graag!

Testen in een DevOps omgeving

Net even anders dan anders

Het vraagt een verregaande samenwerking tussen de business, ontwikkelaars en testers. Ondanks dat het testen gedreven wordt door de eisen van de business, is het technischer van aard. We helpen u graag in deze DevOps wereld!